VI ER ENDELIG I GANG MED NETTBUTIKK, litenogunik.no

Butikkbilde Liten og unik

… og er veldig glade for å gi kunder mulighet til å handle akkurat når det måtte passe. KLIKK OG HENT er også supert for å kunne sikre seg de aller mest populære produktene. Det strømmer på med nye sesongvarer, massevis av nydelig ull fra forskjellige leverandører. HUST and CLAIR, JOHA, NAMEIT og LILLE LAM. Vi jobber på spreng med å legge inn høstkolleksjonene i nettbutikken, så flere NYHETER kommer fortløpende.

Nye merker denne sesongen er bl.a WHEAT; LEVIS og LILLE LAM. Torsdag 9. august var det lansering av Gullkorn sin høstkolleksjon, responsen har vært over all forventning. Vi gleder oss over at norsk design slår an så bra! Må også nevne at REIMA
og KIVAT har mye spennende å by på for høsten.

Vi tar kundeservice på alvor, kom gjerne med tilbakemeldinger og ønsker. Benytter også anledningen til å takke våre kjære kunder som har fulgt oss i mange år, og gjort det mulig for oss å ha ”verdens beste jobb” Det er ekstra inspirerende å registrere at
mange ønsker å handle lokalt, samtidig ser vi nå fram til å møte kundene på en nye arena.

Det har vært gode år, utfordrende år, opp og nedturer og mye moro. Disse erfaringene er greit å ha med seg, når vi tar steget ut i netthandelverdenen! Vi takker Guru Utvikling for et kreativt samarbeid så langt, det har absolutt vært en modningsprosess.

NÅ er vi klare!!!

Hvem er vi?

Bilde av de ansatte

Mange ble kjent med oss da vi startet opp som Junior Barneklær i 2003, skiftet senere til Liten og Unik da flere butikker i Oslo-området hadde samme butikknavn.

Nameit og Reima har vært våre hovedleverandører i mange år, og mange har kommet til etter hvert. Vi ønsker å være gode på praktiske, funksjonelle, brukervennlige og kule klær.

Gran som handelssenter har mye unikt å by på, det er ikke bare bom og ny vei.. Setter pris på alle fine tilbakemeldinger, det gir virkelig inspirasjon til å fortsette videre.. Legger merke til at vi stadig får nye kunder, hytteområdet på Lygna og andre rundt bidrar sterkt til det.

Vi gleder oss over lansering av nettbutikk, men er evig takknemlige for alle som stadig er innom oss i butikken på Granstunet.

Følg med videre, neste innlegg er fra motemessen i KØBENHAVN.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *